020

Jednorozi svih zemalja, ujedinite se!

Narušavam predizbornu tišinu. Govorim glasno i nosim jednoroga sa sobom. U iščekivanju izbora za novog siledžiju na našem igralištu. Još jednog koji će da igra lastiš na naš račun i da nam mažnjava klikere, da zapišava igralište i prokocka naš novac za užinu. Stoga je uprava RBL tvornice donela jednoglasnu odluku da na predstojećim izborima glasa za Ujedinjene jednoroge Srbije. Vođena njihovim sloganom ”To što ne postojimo, ne znači da ne treba da verujete u nas!”, odabrala sam odevnu kombinaciju za koju verujem da priliči svakom poštenom simpatizeru ove stranke.

Kragna: Handmade Berkesel. Jednorog broš: RBL tvornica.
Zaokruži listu 666. Glasaj za Ujedinjene jednoroge Srbije.
Polucilindar iz čarobne škrinje Rastka Stefanovića
Majica: H&M, second hand.
Suknja: RBL tvornica. Hulahopke s rasprodaje. Cipele: Stefano.
Sutra će neko od vas zaokružiti. Neko će precrtati, neko nacrtati. Neko neće izaći. Šta god uradili, nastavite da verujete u jednoroge. Nastavite da radite svakodnevne male stvari koje vode do velikih pobeda: da ustajete kad i sunce i iskoristite dan, da škrabate priče po blogovima, žvrljate stripove po fasadama, prebirate tonove po žicama i dirkama, da čitate mala slova u velikim rečima i budete radoznali, da brbljate ”Izvoli, hvala i volim te”, da se smejete i držite nekoga za ruku. I počnite da uzvikujete ”Jednorozi svih zemalja, ujedinite se!” :)
Kostim-dama/kucala 53 reči u minuti: Radmila Radojković.
Foto-maestro: Igor Bajić
 
Pratite nas i na Facebook stranici: Rahat Bahat Lokum tvornica!

 

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someone
 • http://www.blogger.com/profile/15457926522886398267 Azra Art

  Mnogo slatko :) Trudim se da se pridrzavam ovih saveta, ali obecavam da cu ubuduce biti jos savesnija… dajem casnu jednorosku rec!!

  • http://www.blogger.com/profile/07954786014412621898 Rahat Bahat Lokum Tvornica

   Hvala ti, Azra! Držimo te za reč :)

 • http://www.blogger.com/profile/08091560133529190781 mima

  Megakul brosic!
  Kad smo vec kod jednoroga, ja sam mislila da glasam za mog zeca, medjutim u poslednjem trenutku sam obavestena da se i ponisteni listici na kraju pripoje siledziji pobedniku, pa cu sutrasnji dan provesti uzivajuci u poslednjem danu tisine i neglasanju :)
  Ali osim toga, podrzavam jednoroge :)

  • http://www.blogger.com/profile/07954786014412621898 Rahat Bahat Lokum Tvornica

   Hvala, Mima! Broš sam napravila specijalno za ovu priliku, ali će ubuduće rado da krasi svakodnevne odevne kombinacije. Jednorozi do pobede :)